קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

סיר דלעת דה קרם

סיר דלעת דה קרם
Pumpkin Pot De Creme הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 6 מנות. לקינוח הזה יש 477 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -39 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת להקצפה, ג'ינג'ר טחון, ציפורן טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 21 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . הציון הזה מוצק. נסו Pumpkin Pot de Crème , Caramel Pumpkin Pot De Crème , וקרם ברולה דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
לתנור ההולנדילתנור ההולנדי
2
מערבבים את הקצפת, 1/4 כוס סוכר, קינמון, ג'ינג'ר, אגוז מוסקט, ציפורן, מחית דלעת ותרמיל הווניל והזרעים בסיר על אש בינונית-נמוכה; מביאים לרתיחה; מערבבים פנימה את הרום.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
דלעת משומרדלעת משומר
אורז ארבוריו או אורז לבן אחר קצר גרגיריםאורז ארבוריו או אורז לבן אחר קצר גרגירים
1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
ציפורןציפורן
אגסים אסייתים, 3 כל אחד, שטופיםאגסים אסייתים, 3 כל אחד, שטופים
מוסקטמוסקט
תמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתיתמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתי
חלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסהחלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
3 (1 1/2 פאונד כל אחד) לובסטרים מבושלים, חתוכים ל-1/23 (1 1/2 פאונד כל אחד) לובסטרים מבושלים, חתוכים ל-1/2
3
מסירים מכיסוי האש ומעמידים 15 דקות.
4
מקציפים יחד את החלמונים ו-2 כפות סוכר. מערבבים פנימה 2 כפות מתערובת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
1 כוס בוטנים יבשים קלויים קצוצים במלח קלות1 כוס בוטנים יבשים קלויים קצוצים במלח קלות
חלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסהחלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסה
5
יוצקים את תערובת החלמונים לסיר עם תערובת השמנת ליצירת רפרפת; לְרַגֵשׁ; מבשלים 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
פודינגפודינג
1 כוס בוטנים יבשים קלויים קצוצים במלח קלות1 כוס בוטנים יבשים קלויים קצוצים במלח קלות
ציוד שתשתמש בו
3 (1 1/2 פאונד כל אחד) לובסטרים מבושלים, חתוכים ל-1/23 (1 1/2 פאונד כל אחד) לובסטרים מבושלים, חתוכים ל-1/2
6
מסדרים 6 רמקינים בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
זיגוג תותים ללא סוכרזיגוג תותים ללא סוכר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
יוצקים את הרפרפת באופן שווה לתוך הרמקינים.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
יוצקים מים רותחים לתוך תבנית האפייה עד חצי הדרך במעלה דפנות הרמקינים. מכסים בצורה רופפת את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני
ציוד שתשתמש בו
4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס
זיגוג תותים ללא סוכרזיגוג תותים ללא סוכר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרפרפת כמעט מתייצבת עם עיגול בגודל אגורה של נוזל נדוש שנותר במרכז כל רמקין, 25 עד 40 דקות. מניחים לשבת, מכוסה ברפיון בנייר אלומיניום, עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס
לתנור ההולנדילתנור ההולנדי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מכסים כל רמקין בניילון; מצננים במקרר למשך הלילה. מעל כל רפרפת אגוזי פקאן וסירופ מייפל להגשה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פודינגפודינג
קישוטים לקינוח שוקולד וקצפתקישוטים לקינוח שוקולד וקצפת
מלח, מקולףמלח, מקולף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור Pots De Creme. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!