סיר דלעת דה קרם
Pumpkin Pot De Creme הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 6 מנות. לקינוח הזה יש 477 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -39 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת להקצפה, ג'ינג'ר טחון, ציפורן טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 21 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . הציון הזה מוצק. נסו Pumpkin Pot de Crème , Caramel Pumpkin Pot De Crème , וקרם ברולה דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מערבבים את הקצפת, 1/4 כוס סוכר, קינמון, ג'ינג'ר, אגוז מוסקט, ציפורן, מחית דלעת ותרמיל הווניל והזרעים בסיר על אש בינונית-נמוכה; מביאים לרתיחה; מערבבים פנימה את הרום.
מסירים מכיסוי האש ומעמידים 15 דקות.
מקציפים יחד את החלמונים ו-2 כפות סוכר. מערבבים פנימה 2 כפות מתערובת השמנת.
יוצקים את תערובת החלמונים לסיר עם תערובת השמנת ליצירת רפרפת; לְרַגֵשׁ; מבשלים 3 עד 5 דקות.
מסדרים 6 רמקינים בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים את הרפרפת באופן שווה לתוך הרמקינים.
יוצקים מים רותחים לתוך תבנית האפייה עד חצי הדרך במעלה דפנות הרמקינים. מכסים בצורה רופפת את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרפרפת כמעט מתייצבת עם עיגול בגודל אגורה של נוזל נדוש שנותר במרכז כל רמקין, 25 עד 40 דקות. מניחים לשבת, מכוסה ברפיון בנייר אלומיניום, עוד 30 דקות.
מכסים כל רמקין בניילון; מצננים במקרר למשך הלילה. מעל כל רפרפת אגוזי פקאן וסירופ מייפל להגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור Pots De Creme. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!