מתכונים דומים: קרמי סיר קרוק משך טאקו עוף, סיר חרס משך טאקו חזיר, ו סיר חרס משך טאקו חזיר.
הוראות
1
ביצוע חזיר: לשלב סוכר חום דרך אבקת MESQUITE.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מורחים על כל הצלי. מקררים צלי בשקית ניילון אטומה למשך עד 24 שעות.מניחים מיץ תפוחים וחומץ בסיר חרס ולהוסיף את הכתף המתובלת להיזהר לא לאבד את לשפשף. מבשלים על גבוה במשך שעתיים, ואז להפחית עד נמוך במשך 10 שעות נוספות.הסר את הצלי ולתת לנוח במשך 30 דקות.תפרקו את הצלי עם שני מזלגות.הכנת הטאקו: מחממים שמן במחבת צ ' יפס קטנה על בינוני-גבוה עד חם. טורטיות פריי במשך כ 30 שניות בכל צד, כך שהם מתחילים להפוך פריך אבל עדיין די גמיש.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קציצות עוף צמחוניות קפואות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
ניקוז על מגבות נייר או שקית נייר.מורחים שמנת חמוצה על מרכז כל טורטייה יחד עם פרוסות אבוקדו וכמה כוסברה.מחלקים את החזיר באותה מידה ומעל כל טאקו עם מנה. סיום עם רוטב טאקו ירוק מתון לפי הטעם והבצל האופציונלי ו / או גבינה.מקפלים טאקו לשניים ולעשות מדיטציה בזמן שאתה מאבד את עצמך בגן עדן קולינרי!