סיר לחץ מרק עוף איטלקי
סיר לחץ מרק עוף איטלקי הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לכם שמן זית, שום, עלי תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית מתכונים דומים: עוף איטלקי כבד פטה התפשטות-סיר לחץ הופ, סיר מיידי (סיר לחץ) עוף ומרק עדשים, ו מרק אנצ'ילדה עוף אנצ' ילדה מהיר וקל לחץ.
הוראות
מחממים 1 כפית שמן זית בסיר לחץ על חום בינוני.
מוסיפים בשר נקניק, ומבשלים עד השחמה, לשבור אותו מתפורר.
הסר נקניק לצלחת ולשמן ניקוז.
מוסיפים עוד 1 כפית שמן זית לבישול הלחץ; מבשלים בצל ושום עד הבצל הוא שקוף.
הוסף שעורה ומערבבים 1 דקה. תחזיר את הנקניק לסיר לחץ.
מוסיפים עדשים, עוף, פטרוזיליה, ומניות עוף לבישול, ומוסיפים מספיק מניות כדי לכסות לחלוטין את העוף. סגור כיסוי מאובטח; למקם את ווסת לחץ על צינור האוורור. להביא סיר לחץ ללחץ מלא על חום גבוה (זה עלול לקחת 15 דקות). להפחית את החום בינוני גבוה; לבשל במשך 9 דקות. ווסת לחץ צריך לשמור על תנועת נדנדה יציבה איטית; להתאים את החום במידת הצורך.
הסר סיר לחץ מחום; השתמש בהפצה מהירה בעקבות הוראות היצרן או לאפשר ללחץ לרדת בכוחות עצמו. פתח את התנור והסר עוף; לגרוס בשר ולחזור למרק.
מוסיפים שעועית גרבנזו, תרד וסלסה; מערבבים כדי להתמזג ולחמם דרך לפני ההגשה.