סיר סרטן אבן
סיר סרטן אבן יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 241 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן בוטנים, ביצה לבנה, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו סרטן אבן עם רוטב חרדל, לובסטר וסרטן אבן Enchilado, ו רטבי טבילת סרטנים אבן (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את רוטב הטבילה: בקערה קטנה לשלב חומץ, רוטב סויה, שמן שומשום וג ' ינג ' ר. הניחו בצד ואפשרו לטעמים להתפתח.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את ביצה לבן, חומץ, ושמן שומשום; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שאלוט, בצל ירוק וכוסברה. בחר מעל הסרטן כדי להסיר כל פיסות תועות של פגז לשבור את כל חתיכות גדולות. מקפלים את בשר הסרטנים לתערובת הביצה הלבנה.
מניחים 1 כף של תערובת הסרטן במרכז עטיפת וונטון. להרטיב את הקצוות עם מים לקפל לשניים כדי ליצור צורה חצי ירח. קפלו את הקצוות בין האצבעות, מה שהופך על 4 או 5 קפלים. חזור עם מילוי ועטיפות שנותרו.
במחבת תחתית בינונית, שטוחה, חום 2 כפות שמן בוטנים על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חצי כופתאות, צד קפלים למעלה, ומטגנים במשך 1 עד 2 דקות, עד שישבנים הם חום זהוב. בזהירות להוסיף 1/4 כוס מים למחבת, זה יכול להתיז. כיסוי וכופתאות קיטור במשך 4 עד 5 דקות.
הסר כיסוי ולהמשיך לבשל עד שרוב המים מתאדים. נקה את המחבת וחזור.
מגישים מיד עם רוטב הטבילה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Aubert לורן ויניארד עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.
![יין אובר לורן שרדונה]()
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.