סירופ לימון ורבנה
סירופ לימון ורבנה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 639 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עלי לימון ורבנה, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון, פירות בלימון-סירופ ורבנה, ו פירות טריים עם סירופ לימון ורבנה פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני להגדיר על חום בינוני, להביא את המים והסוכר לרתיחה.
מוסיפים את עלי לימון ורבנה ומכסים את המחבת. תלול במשך 15 דקות.
מסננים את הסירופ דרך מסננת בסדר רשת, להשליך את העלים, ולתת מגניב. לאחסן את הסירופ במיכל אטום במקרר עד 4 ימים.
למשקה אחד, למלא כוס גבוהה עם קרח.
הוסף 1 כף של סירופ לימון ורבנה, 2 כפות של סירופ דובדבן חמוץ, וכמה מקפים של פוספט חומצה או מיץ לימון או תמיסת חומצת לימון. למעלה עם סודה ומערבבים בעדינות.
מקשטים עם עלי ורבנה לימון ודובדבנים maraschino, אם תרצה בכך.
לפעמים נקרא "מלכת עשבי תיבול ריחני לימון", לימון ורבנה היה מרכיב אהוב בבשמים בסוף 1700 אירופה, וזה היה רגע של תהילה חלף עם הרוח, כפי שהיה הצמח האהוב של אמו של סקרלט. העלים של לימון ורבנה הם נהדרים בבישול, כפי שהם להקנות ניחוח לימון וטעם למנות החל דגים צלויים, ל רטבים סלט, לקינוחים קלים. כמשקה, הוא משמש להכנת תה צמחים ולעתים קרובות מתווסף תה שחור במקום לימון.
אנטון נוסיטו הוא המייסד של P & H Soda Co. חברת סירופ טבעית הממוקמת בברוקלין, ניו יורק. Nocito הוא בוגר של המכון הקולינרי הצרפתי והיה סו שף בכיר בתוך קבוצת האירוח יוניון סקוור, כמו גם מסעדות אחרות בעיר ניו יורק ולונג איילנד.