סירופ קוקוס וסוכר דקלים עם טפיוקה, פירות טרופיים וקרח מגולח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סירופ קוקוס ודקל סוכר עם טפיוקה, פירות טרופיים, קרח מגולח. מנה אחת מכילה 797 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מים, סוכר דקל, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג טפיוקה עם קרם קוקוס וסירופ דקלים-סוכר, פנקייק בננה וקוקוס עם סירופ סוכר דקל, ו גלידת קוקוס-דקלי סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר 2 ליטר ולהוסיף טפיוקה, ערבוב כל הזמן. להרתיח בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד טפיוקה הוא כמעט שקוף לחלוטין, 40 דקות עד 1 1/2 שעות, בהתאם לגודל של טפיוקה.
לגרוף 3/4 כוס (סך) של שכבה עבה של קרם קוקוס מהחלק העליון של פחיות (שמירה על שארית לשימוש אחר) ו לטאטא לתוך סירופ עד בשילוב היטב. סירופ צ ' יל עד קר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הוסף 3 כוסות מים קרים כדי טפיוקה שקוף, ולאחר מכן לנקז מסננת.
טפיוקה פנינה קטנה ניתן להחליף עבור גדול, אבל זמן הבישול חייב להיות מופחת על 5 דקות זמן רתיחה ו 15 דקות זמן עמידה.עבור מתכון זה, אנו מעדיפים את אחד המותגים הבאים של חלב קוקוס כי הנוזל הדק ואת השכבה creamlike מופרדים בבירור: טעם של תאילנדי, הר טאי, מטבח תאילנדי, או Ka-Me. סירופ יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.