סירופ קוקוס וסוכר דקלים עם טפיוקה, פירות טרופיים וקרח מגולח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סירופ קוקוס ודקל סוכר עם טפיוקה, פירות טרופיים, קרח מגולח. מנה אחת מכילה 797 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מים, סוכר דקל, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג טפיוקה עם קרם קוקוס וסירופ דקלים-סוכר, פנקייק בננה וקוקוס עם סירופ סוכר דקל, ו גלידת קוקוס-דקלי סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר 2 ליטר ולהוסיף טפיוקה, ערבוב כל הזמן. להרתיח בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד טפיוקה הוא כמעט שקוף לחלוטין, 40 דקות עד 1 1/2 שעות, בהתאם לגודל של טפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ולתת לעמוד טפיוקה, מכוסה, עד שקוף לחלוטין, 45 דקות עד 1 1/2 שעות, בהתאם לגודל.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
3
בעוד טפיוקה עומד, להביא סוכר, קמצוץ של מלח, ונשאר 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר מומס. סירופ מבשלים עד מעט מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
רצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
לגרוף 3/4 כוס (סך) של שכבה עבה של קרם קוקוס מהחלק העליון של פחיות (שמירה על שארית לשימוש אחר) ו לטאטא לתוך סירופ עד בשילוב היטב. סירופ צ ' יל עד קר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
הוסף 3 כוסות מים קרים כדי טפיוקה שקוף, ולאחר מכן לנקז מסננת.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
להעביר טפיוקה לקערה גדולה מלאה באמצע הדרך עם מים קרים, מערבולת, ולאחר מכן לנקז מסננת. (זה מסיר עודף עמילן.)
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
עמילן
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-o
7
כפית 3 כפות סירופ לתוך כל אחד 4 כוסות (יהיו כמה עזבו), ולאחר מכן לחלק פירות טפיוקה ביניהם. למעלה עם קרח מגולח.
טפיוקה פנינה קטנה ניתן להחליף עבור גדול, אבל זמן הבישול חייב להיות מופחת על 5 דקות זמן רתיחה ו 15 דקות זמן עמידה.עבור מתכון זה, אנו מעדיפים את אחד המותגים הבאים של חלב קוקוס כי הנוזל הדק ואת השכבה creamlike מופרדים בבירור: טעם של תאילנדי, הר טאי, מטבח תאילנדי, או Ka-Me. סירופ יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.