סירי מייפל דה קרם עם פרלין שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סירי מייפל דה קרם עם פרלין שקדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך סוכר חום, חלמונים, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: מייפל-זנגביל סירי De Crème, מייפל דלעת סירי דה קרם, ו סירי דלעת דה קרם עם מייפל בורבון קצפת.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. Scatteralmonds על תבנית אפייה קטנה.
אופים שקדים עד חום זהוב, על 3minutes.
הסר מהתנור. לדחוף almondstogether ב 4 אינץ ' מרובע על גיליון מגניב.
מערבבים סוכר, 1 כף מים, cornsyrup, ומלח גס ב heavysaucepan קטן על חום נמוך עד sugardisolves. להגביר את החום; להרתיח בלילהקדימה עד סירופ הוא ענבר כהה, מדי פעם מסתחרר מחבת הצדדים brushingdown עם מברשת מאפה רטובה, about5 דקות. מיד לשפוך קרמל אפילושקדים, ציפוי לחלוטין.
תן standuntil קר וקשה, כ -30 דקות. Breakpraline לחתיכות או תהליך לגשש. לעשות קדימה: ניתן לעשות 4 daysahead. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
סדר ארבע ramekins 3/4 כוס או פודינג ב 13 x 9 x 2 אינץ תבנית אפייה מתכת.
מקציפים חלמונים, שניהם סוכרים, תמצית, וקערה בינונית סלטין להתמזג. בהדרגה שמנת whiskin. לחלק פודינג בקרב ramekins.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה להתכנס באמצע הצדדים של ramekins.
אופים פודינג עד המרכז מוגדר רק, על 35 דקות.
העברה למשטח עבודה; תן לעמוד 15 דקות. צ ' יל חשף untilcold, לפחות 2 שעות. כיסוי; צמרמורת לילה.