סירי שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סירי שוקולד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 281 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אבקת קקאו, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו סירי שוקולד עם קצפת שוקולד לבן, סירי תה שוקולד, ו סירי שוקולד דה קר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הסוכר, עמילן התירס והמלח בסיר בינוני.
מוסיפים 1/3 כוס חלב, תוך ערבוב ליצירת עיסה חלקה.
מקציפים פנימה את יתרת החלב ואת החלמונים. מבשלים את תערובת הפודינג על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד בעזרת כף עץ או מרית עד להסמכה, כ -15 דקות. (אל תאפשר לרתיחה.)
מוסיפים את הווניל והשוקולד, מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
יוצקים לשמונה רמקינס, כוסות או כוסות תה של 4 אונקיות ומקררים, מכוסים, עד שהם מצוננים היטב, לפחות 2 שעות ועד 48 שעות.
מפזרים את אבקת הקקאו לפני ההגשה.