קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירי שוקולד לבן דו קרם

סירי שוקולד לבן דו קרם
שוקולד לבן סירי du Creme נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם סודה לשתיה, חתיכות פקאן, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סירי שוקולד דה קרם עם שוקולד לבן קצפת, סירי שוקולד לבן דה קרם עם דבש צלוי תאנים ודובדבנים, ו סירי שוקולד דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השמנת והחלב בתחתית כבדה, 2 סיר ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה. תביא את המים בדוד כפול לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מניחים את השוקולד במחצית העליונה ומערבבים עם מרית גומי עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מקציפים את חלמוני הביצה לתוך השוקולד המומס. לאט לאט לשפוך את תערובת שמנת רותחים לתוך השוקולד, לטאטא כל הזמן. להביא לטמפרטורה של 160 מעלות, על 3 1/2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר מהחום ולהעביר לקערת נירוסטה. להתקרר באמבט קרח, ערבוב כל הזמן עם חוט להקציף לטמפרטורה של 90 מעלות F., על 4 עד 5 דקות. באופן שווה לחלק את התערובת לתוך 8 צורות סיר קטן של קרם או כוסות רפרפת זכוכית. מכסים כל אחד מהם בניילון נצמד ושומרים בקירור למשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה. כפית את הרוטב מעל החלק העליון של כל סיר דה קרם ומגישים עם Florentines.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות פלורנטיןעוגיות פלורנטין
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר את הזרעים מ 2 רימונים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
הסר את הזרעים משאר 2 הרימונים והנח בסיר קטן עם הסוכר והמים. מביאים לרתיחה. מרתיחים עד שכל הזרעים התפוצצו והתערובת מתחילה להתעבות, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום, המתח ולאפשר להתקרר. מערבבים בכל זרעי הרימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון