קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סירי שוקולד לבן דו קרם

סירי שוקולד לבן דו קרם
שוקולד לבן סירי du Creme נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם סודה לשתיה, חתיכות פקאן, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סירי שוקולד דה קרם עם שוקולד לבן קצפת, סירי שוקולד לבן דה קרם עם דבש צלוי תאנים ודובדבנים, ו סירי שוקולד דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השמנת והחלב בתחתית כבדה, 2 סיר ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מניחים מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה. תביא את המים בדוד כפול לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מניחים את השוקולד במחצית העליונה ומערבבים עם מרית גומי עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מקציפים את חלמוני הביצה לתוך השוקולד המומס. לאט לאט לשפוך את תערובת שמנת רותחים לתוך השוקולד, לטאטא כל הזמן. להביא לטמפרטורה של 160 מעלות, על 3 1/2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר מהחום ולהעביר לקערת נירוסטה. להתקרר באמבט קרח, ערבוב כל הזמן עם חוט להקציף לטמפרטורה של 90 מעלות F., על 4 עד 5 דקות. באופן שווה לחלק את התערובת לתוך 8 צורות סיר קטן של קרם או כוסות רפרפת זכוכית. מכסים כל אחד מהם בניילון נצמד ושומרים בקירור למשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה. כפית את הרוטב מעל החלק העליון של כל סיר דה קרם ומגישים עם Florentines.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות פלורנטיןעוגיות פלורנטין
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר את הזרעים מ 2 רימונים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
הסר את הזרעים משאר 2 הרימונים והנח בסיר קטן עם הסוכר והמים. מביאים לרתיחה. מרתיחים עד שכל הזרעים התפוצצו והתערובת מתחילה להתעבות, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר מהחום, המתח ולאפשר להתקרר. מערבבים בכל זרעי הרימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון