סירי שוקולד לבן דו קרם
שוקולד לבן סירי du Creme נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם סודה לשתיה, חתיכות פקאן, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סירי שוקולד דה קרם עם שוקולד לבן קצפת, סירי שוקולד לבן דה קרם עם דבש צלוי תאנים ודובדבנים, ו סירי שוקולד דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השמנת והחלב בתחתית כבדה, 2 סיר ליטר.
מניחים מעל חום בינוני ומביאים לרתיחה. תביא את המים בדוד כפול לרתיחה.
מניחים את השוקולד במחצית העליונה ומערבבים עם מרית גומי עד מומס.
מקציפים את חלמוני הביצה לתוך השוקולד המומס. לאט לאט לשפוך את תערובת שמנת רותחים לתוך השוקולד, לטאטא כל הזמן. להביא לטמפרטורה של 160 מעלות, על 3 1/2 עד 4 דקות.
הסר מהחום ולהעביר לקערת נירוסטה. להתקרר באמבט קרח, ערבוב כל הזמן עם חוט להקציף לטמפרטורה של 90 מעלות F., על 4 עד 5 דקות. באופן שווה לחלק את התערובת לתוך 8 צורות סיר קטן של קרם או כוסות רפרפת זכוכית. מכסים כל אחד מהם בניילון נצמד ושומרים בקירור למשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה. כפית את הרוטב מעל החלק העליון של כל סיר דה קרם ומגישים עם Florentines.
הסר את הזרעים מ 2 רימונים ולהניח בצד.
הסר את הזרעים משאר 2 הרימונים והנח בסיר קטן עם הסוכר והמים. מביאים לרתיחה. מרתיחים עד שכל הזרעים התפוצצו והתערובת מתחילה להתעבות, על 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום, המתח ולאפשר להתקרר. מערבבים בכל זרעי הרימון.