סירי שוקולד מריר דה קרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סירי שוקולד מריר דה קרם. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לכי לחנות וקחי שוקולד איכותי, סוכר, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סירי שוקולד מריר טבעוניים דה קרם, קל שוקולד מריר סירים דה קרם, ו בית קברות שוקולד מריר סירי de Crème (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 6 ramekins בתבנית אפייה גדולה.
יוצקים מים קרים לתבנית אפייה עד שהוא מגיע באמצע הדרך עד ramekins.
בסיר בינוני, לשלב סוכר, חלב, שמנת כבדה, וניל.
מביאים תערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שוקולד מריר ומקציפים עד שהתערובת מעובה וחלקה. קח תערובת את החום.
מניחים חלמונים בקערה גדולה. לאט להוסיף תערובת שוקולד, לטאטא עד חלקה לחלוטין.
מחלקים את תערובת השוקולד באופן שווה בין ramekins. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף.
אופים עד פודינג מבושל אבל עדיין jiggly במרכז, על 1 שעה 20 דקות.
הסר ramekins מאמבט מים ולהביא לטמפרטורת החדר. צ ' יל במקרר עד קר.