סלביאטה עם סלרי ראגו di טרווי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 403 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות, גבעולי סלרי, שמן זית בתולה בתוספת 4 כפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: לובסטר ו Shiitake ראגו עם מחית שורש סלרי, שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, ו אטריות בוטנים עם סלרי פריך ועלי סלרי.
הוראות
1
מקציפים ביצים יחד עם מרווה ופקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
(קיבלר)
1/2 ענף רוזמרין
2
במחבת לא דביקה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים בתערובת ביצים ומבשלים עד שנקבע כמו חביתה, מרפרף פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
4
בינתיים, במחבת סאוט בגודל 12 אינץ 'עד 14 אינץ', מחממים את השמן שנותר עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים בצל ירוק וסלרי וקמח עד שהתרככו, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערך
6
מוסיפים רוטב עגבניות בסיסי ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
7
חותכים ריר לתוך טריזים ומוסיפים כפות של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
8
מגישים באופן מיידי.
9
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)
12
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.