קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות33
מגזין

סלואו-בישול שורש בירה ברביקיו סנדוויצ'ים בשר

סלואו-בישול שורש בירה ברביקיו סנדוויצ'ים בשר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בירה שחורה לבישול איטי כריכי בשר ברביקיו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 444 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה מושלם עבור יום האב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח מקף ופלפל, בירה שחורה, בשר בקר רוסט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: סלואו-בישול שורש בירה ברביקיו סנדוויצ'ים בשר, תנור איטי יום ראשון: בירה ברביקיו בקר מטוגן, ו ברביקיו בישול איטי-כריכים בשר.

הוראות

1
ב 3 1/2-ל 4-ליטר בישול איטי, place beefef. ב 4 כוס מדידה או קערה, לערבב 1 1/2 כוסות של רוטב ברביקיו ובירה שורש; לשפוך על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 10 עד 12 שעות.
3
כ -20 דקות לפני ההגשה, להסיר בשר מתבשיל איטי; מניחים על צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
יוצקים מיצים מ מבשל איטי למחבת 12 אינץ'. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מיצים מתעבים מצטמצם כ 3 כוסות. בינתיים, לגרוס בשר עם 2 מזלגות; לחזור לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
מערבבים הנותרים 1/2 כוס רוטב ברביקיו לתוך מיצים מופחתים במחבת; לשפוך מעל בשר גרוס בתנור איטי. מערבבים במלח ופלפל לפי הטעם. כפית על תערובת 1/2 כוס בשר לתוך כל לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק