סלואו-קוקאר סטייק איטלקי רול לשניים
המתכון Slow-Cooker סטייק איטלקי רול לשניים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-6 שעות ו-10 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 409 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם עגבניות שזיף, סטייק בקר עגול, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטייק איטלקי מבושל לאט וחונק, בישול איטי קל סיר בישול איטי-קלוי סטייק, ו תבשיל כרוב מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייק על משטח העבודה; מפזרים תיבול איטלקי, מלח ופלפל. למעלה עם חצאי פרוסות בצל.
להפשיל בשר בקר, ג ' לי רול אופנה, עם בצל בפנים; לקשור עם חוט.
ב 2-3 ליטר סיר איטי, רול בשר מקום, צד התפר למטה.
מפזרים שום, פטריות ועגבניות סביב רול. רוטב כפית על רול.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה 5 עד 6 שעות.
הסר גליל בקר מ בישול איטי; מקום על מגש הגשה.
הסר מחרוזת; לחתוך רול לפרוסות. מערבבים תערובת רוטב בתנור איטי עד מעורבב; לשפוך לתוך קערת הגשה.
מגישים פרוסות בשר בקר עם רוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.