סלט Mélange אדום וירוק
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מלח, זנגביל, חומץ אורז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק גמביה מלנג, בס ים עם תערובת ירקות, ו תערובת הירקות של ראס.
הוראות בקערה, מערבבים מלפפון ומלח; בעדינות לרסק פרוסות עם היד שלך עד שהם מרגישים רפויים.
בואו תערובת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות.
בינתיים, קוביות פלפל לחתיכות 1/8 אינץ'. מיון דרך נבטי שעועית לצבוט את ולהשליך כל טיפים דהוי. קוצצים את הארוגולה בגסות רבה.
בקערה רחבה המגישה (3 עד 4 qt.), לערבב חומץ, רוטב דגים, סוכר, וג ' ינג ' ר.
לשטוף פרוסות מלפפון היטב במים קרים, ולאחר מכן לסחוט פרוסות בעדינות כדי להסיר לחות עודפת.
מוסיפים מלפפונים, פלפלים, נבטי שעועית, וארוגולה לקערה עם רוטב ומערבבים למעיל. כף על צלחות.
מרכיבים מנות :
113 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. כוסות ארוגולה ארוזה קלות (על, שטוף סחוט 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. נבטי שעועית כוסות (על, שטוף סחוט (ראה הערות) 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מלפפון אנגלי פרוס דק 2 חתיכות טופי הית' בר זנגביל טרי טחון 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' רוטב דגים אסייתי (nuoc mam או nam pla) או רוטב סויה מופחת נתרן 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פלפל אדום, שטוף, נבע, וזרע 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 1 1/2 כוסות רוטב שזיפים 2 חתיכות טופי הית' בר מלח, לציפוי זכוכית 2 חתיכות טופי הית' בר מיץ לימון, אופציונלי