סלט אבוקדו ואשכוליות עם סלמון צרוב
סלט אשכוליות ואבוקדו עם סלמון צרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. אם יש לכם ארוגולה, אגוזי מלך, פילה סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 דקות. עם כפית ציון של 94% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: טונה צרובה עם סלט אשכוליות אבוקדו, סלמון פריך עם סלט אבוקדו ואשכוליות, ו לסלט סלמון מעושן עם אבוקדו ואשכולית ורודה.
הוראות
מקלפים ומקטעים אשכוליות עם סכין חדה על קרש חיתוך; שומרים מיץ בקערה. לזרוק קטעי אשכוליות ומיצים עם ארוגולה ואבוקדו; לחלק סלט בין 4 צלחות הגשה. בקערה קטנה, לטאטא יחד מיץ לימון, שמן, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מפזרים מלח ופלפל הנותרים על שני הצדדים של סלמון. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים (עור בצד למטה) למחבת, ומבשלים עד שהעור הוא זהוב ודגים משחררים בקלות מן המחבת (כ 4 דקות). באמצעות מרית, בעדינות להעיף דגים ולבשל כ 3 דקות יותר. לשבור כל פילה ל 4 חתיכות; סלטים העליון עם 3 חתיכות דגים.
טפטוף סלטים עם רוטב שמור; מפזרים אגוזי מלך.