קושיקשה
מוכן ב33 דק.
מנות30
ציון בריאות6
מגזין

סלט אבוקדו וחומוס עם הליבוט

סלט אבוקדו וחומוס עם הליבוט
גשו לסופר וקנו אבוקדו, ירקות, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט ביצים אבוקדו חומוס, סלט אבוקדו חומוס, ו סלט אבוקדו חומוס.

הוראות

1
מתבלים את הדגים עם כפית מלח ופלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מניחים במחבת גדולה עם מספיק מים כדי להגיע במחצית הדרך את הצדדים של הדגים.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים את הדג, מכוסה, עד אטום לאורך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מעבירים את הדג לצלחת ומקררים עד שיתקרר, כ -15 דקות. בעזרת מזלג, פתית את הדג לחתיכות גדולות.בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את השמן, מיץ לימון, חרדל, כוסברה, מלח כפית, ופלפל כפית.לזרוק את הרוטב עם ירקות מעורבים, חומוס, אבוקדו, ובצל. לחלק בין צלחות העליון עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)