סלט אבוקדו וחומוס עם הליבוט
גשו לסופר וקנו אבוקדו, ירקות, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט ביצים אבוקדו חומוס, סלט אבוקדו חומוס, ו סלט אבוקדו חומוס.
הוראות
מתבלים את הדגים עם כפית מלח ופלפל כפית.
מניחים במחבת גדולה עם מספיק מים כדי להגיע במחצית הדרך את הצדדים של הדגים.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים את הדג, מכוסה, עד אטום לאורך, 6 עד 8 דקות.
מעבירים את הדג לצלחת ומקררים עד שיתקרר, כ -15 דקות. בעזרת מזלג, פתית את הדג לחתיכות גדולות.בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את השמן, מיץ לימון, חרדל, כוסברה, מלח כפית, ופלפל כפית.לזרוק את הרוטב עם ירקות מעורבים, חומוס, אבוקדו, ובצל. לחלק בין צלחות העליון עם הדגים.