קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

סלט אבוקדו וצדפות בגריל

סלט אבוקדו וצדפות בגריל
סלט אבוקדו וצדפות בגריל נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 84 גרם שומן, ובסך הכל של 1003 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ לימון, מלח ים ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את מיץ ליים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-תפוזים כמו קינוח. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: סלט אבוקדו וצדפות בגריל, סלט צדפות, מנגו ואבוקדו, ו סלט צדפות טרופי עם אבוקדו ומנגו וקוקוס קלוי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מרינדה: מכניסים את כל המצרכים לקערה בינונית ומציפים עד לקבלת חלקה. שמרו 1/4 כוס מהמרינדה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
1
מוסיפים את הצדפות לקערה עם המרינדה. מכסים ומכניסים למקרר עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוציאים את הצדפות מהמרינדה ומייבשים עם מגבות נייר. מחק את המרינדה. מצפים מחבת מטגן גדולה וכבדה בשמן זית כתית מעולה ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מרינדהמרינדה
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הצדפות בשכבה אחת. מבשלים עד להזהבה בצד 1, כ -2 דקות, תלוי בגודל. הופכים ומשחימים בצד השני, עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
4
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
אבוקדו מקורמל: מצפים את תחתית מחבת קטנה ולא דביקה על אש בינונית, בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
אבוקדואבוקדו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים 1 צד של פרוסות אבוקדו עם סוכר, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
סוכרסוכר
7
מוסיפים אותם למחבת ומבשלים עד שהסוכר מקורמל וזהוב, כ -2 דקות. הופכים בעדינות ומבשלים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוציאים לצלחת ומניחים בצד.
1
שים את חסה התינוק בקערה עם מחצית מקטעי האשכוליות.
מרכיבים שתצטרך
אשכוליתאשכולית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את 1/4 כוס המרינדה השמורה וזורקים עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
1
שים את החסה הלבושה על מגש הגשה. למעלה עם האבוקדו המקורמל,קטעי האשכוליות שנותרו וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
אשכוליתאשכולית
אבוקדואבוקדו
צדפותצדפות
2
מגישים ויניגרט נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט