קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

סלט אגס גבינה כחולה

סלט אגס גבינה כחולה
סלט אגס גבינה כחולה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ההר ד ' אובר שלך. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 383 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש רוטב לסלט פרג, אגוזי מלך, בצל ואגס. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט אגסים וגבינה כחולה, סלט אגס גבינה כחולה, ו סלט אגסים וגבינה כחולה.

הוראות

1
במחבת כבדה קטנה ממיסים סוכר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים אגוזי מלך ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3
מסירים מהאש.
4
מחלקים חסה בין שתי צלחות הגשה; מעל גבינת הצ ' דר, האגס והבצל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
5
מפזרים גבינה כחולה ואגוזי מלך מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6
מזלפים רוטב.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גבעת הציד של נהר קומאו שרדונה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
ליין זה ניחוחות ריחניים של לימון/ליים על האף המאפיינים את הבושם המקסים מפירות הגדלים בגבעת הציד. ייצור 2013 הושפע מקפוא באביב והיבולים הבאים היו בערך חצי מהגודל הרגיל. הקיץ היה אחד הטובים ביותר שנרשם והענבים היו נקיים להפליא, בשלים וטעמים עזים, ויצרו יין בעל ריכוז ומורכבות עזים שיחיה זמן רב מאוד.