סלט אורז בקיץ מנטה
אם יש לך בערך 25 דקות כדי לבלות במטבח, סלט אורז בקיץ מנטה עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 346 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש גרידת לימון, אספרגוס, פלפל, ושמן זית. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט תפוחי אדמה קיץ עם מינטי דיז'ון מאיו, סלט אורז בטעם מנטה, ו סלט אורז קיץ.
הוראות
זרוק את האורז לתוך מחבת של מים מומלחים רותחים לבשל במשך 10 דקות. לזרוק את האספרגוס ומבשלים עוד 3-4 דקות עד שהאורז מבושל לחלוטין והאספרגוס הוא רק מעט פריך.
מסננים לתוך מסננת ולהחזיק תחת ברז קר עד מגניב.
כאשר האורז קר, מערבבים את הפלפל האדום, שמן, גרידת לימון ומיץ, מוצרלה ועלי נענע. עונה היטב.