קושיבינוני
מוכן ב41 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

סלט אורז בר

סלט אורז בר
סלט אורז בר נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, שמן זית חדור לימון, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט עוף ואורז בר: סלט ארוחת ערב לבבי ומתובל, סלט אורז בר, ו סלט אורז בר.

הוראות

1
הכן את האורז על פי הוראות החבילה ללא חבילת תיבול. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
בקערה גדולה לשלב את הבצלים והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לטאטא יחד את השמן, גרידת תפוזים ומיץ ומלח ופלפל, לטעום, בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים את תערובת השמן על בצל ועגבניות ומוסיפים את האורז המקורר. לזרוק לשלב, ואז לכסות את הקערה ומקרר עד מוכן לשרת. ניתן להגיש קר או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o