סלט אורז בר דובדבן הוא מאכל ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני . מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.1 דולר למנה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -8 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 399 קלוריות . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך ערמונים מים, סוכר, עד 2 שיני שום, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43% . מתכונים דומים: סלט אורז בר צבעוני , מעטפת אורז פראי קליפורניה וכרוב בקר עם גבינת ריקוטה פריכה , וירקות עשבי תיבול בקיש פטה עם קרום אורז בר .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. לרוטב, מערבבים בבלנדר את הסוכר, השמן, החומץ, רוטב הסויה, השום והג'ינג'ר; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים על תערובת האורז ומערבבים לציפוי. מכסים ומקררים עד להגשה. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה את הקשיו.