סלט אורז חום ים תיכוני
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? סלט אורז חום ים תיכוני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 429 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זיתים של קלמטן, אפונה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-172 היו אומרים שזה פגע במקום. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלט אורז חום ים תיכוני, סלט אורז חום ים תיכוני, ו מתכון סלט אורז חום ים תיכוני.
הוראות
מביאים אורז חום ומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך; לכסות ומבשלים עד האורז הוא מכרז ואת הנוזל נספג, 45 עד 50 דקות.
מערבבים פלפל אדום, אפונה, צימוקים, בצל וזיתים בקערה.
להקציף שמן צמחי, חומץ וחרדל יחד בקערה נפרדת עבור ההלבשה בלסמית.
מערבבים אורז חום ורוטב בלסמי לתערובת ירקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
אורז חום למעלה וירקות עם גבינת פטה לפני ההגשה.