סלט אורז חום עם תירס, פול ואפונה
סלט אורז חום Herbed עם תירס, פול ואפונה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 384 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך אורז חום קצר גרגר, אפונה, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלט שעורה עם חומוס, פול שעועית & אפונה, סלט אורז עם פול ופיסטוקים, ו סלט אורז עם פול ופיסטוקים.
הוראות
בסיר בינוני, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מתרכך, על 7 דקות. מערבבים את האורז, ואז מוסיפים את חלב האורז ומים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזל נספג והאורז רך, כ -35 דקות.
להעביר את האורז לקערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב כמה פעמים.
בינתיים, בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את התירס עד רק רך, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את התירס לקערה רדודה. חזור עם האפונה, ואז fava שעועית, בישול אותם במשך כ 2 דקות. לקלף את פול ה-fava.
בקערה קטנה, לשלב את מיץ התפוזים עם חומץ, טבסקו ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את הבזיליקום ואת הטרגון ומתבלים במלח. מקפלים את התירס, אפונה, פאבות, בצל ירוק וצנוניות לתוך אורז מקורר.
מוסיפים את הרוטב לאורז וזורקים למעיל. מתבלים במלח.
מורחים את ארוגולה על מגש, כפית את סלט האורז על גבי ומגישים.