סלט אורז ים תיכוני
סלט אורז ים תיכוני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם עלי תרד, אורז, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט אורז ים תיכוני, סלט אורז ים תיכוני, ו סלט אורז ים תיכוני.
הוראות
בסיר בינוני, להביא 2 1/2 כוסות מים לרתיחה.
הוסף 1/2 כפית. מלח ואורז. הפעל חום נמוך, כיסוי, ומבשלים 15 דקות.
הסר מהחום ולתת לשבת 5 דקות. לחשוף ו fluff עם מזלג.
בקערה גדולה, מיץ לימון להקציף, שמן זית, שום, אורגנו, פלפל, פתיתי פלפל, ואת כפית הנותרים. מלח.
מוסיפים אורז לחבישה וזורקים לשלב.
הוסף תרד, לזרוק, ולתת לשבת עד כבר לא מהביל, על 20 דקות.
להוסיף מרכיבים שנותרו לזרוק לשלב.
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.