סלט אורז ים תיכוני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם עלי תרד, אורז, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט אורז ים תיכוני, סלט אורז ים תיכוני, ו סלט אורז ים תיכוני.
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא 2 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הוסף 1/2 כפית. מלח ואורז. הפעל חום נמוך, כיסוי, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז
מלח
3
הסר מהחום ולתת לשבת 5 דקות. לחשוף ו fluff עם מזלג.
4
בקערה גדולה, מיץ לימון להקציף, שמן זית, שום, אורגנו, פלפל, פתיתי פלפל, ואת כפית הנותרים. מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
אורגנו
שום
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיפים אורז לחבישה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אורז
6
הוסף תרד, לזרוק, ולתת לשבת עד כבר לא מהביל, על 20 דקות.