אם יש לך שעועית, חומוס, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-34 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט עוף Orzo וטיפים בריאים סלט קיץ מהולי קלג, סלט אורזו, ו סלט אורזו.
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים את orzo, ולחזור לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
ניקוז.
3
מניחים את orzo מנוקז בקערת סלט גדולה, ומקפלים את הפלפל האדום, פלפל צהוב, בצל ירוק, בצל אדום, חומוס, שעועית כליות, שעועית שחורה, תירס, כוסברה, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל צהוב
בצל ירוק
שעועית
שעועית שחורה
פלפל אדום
חומוס
בצל אדום
עלי וגבעולי כוסברה
תירס
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים את מיץ הסיד ושמן על הסלט, זורקים למעיל, ומקררים לפחות 2 שעות כדי להירגע לפני ההגשה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שכני רחוב וויליאמס סלאם ווסטסייד פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 140 דולר לבקבוק.