סלט אורזו מקסיקני
אם יש לך שעועית, חומוס, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-34 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט עוף Orzo וטיפים בריאים סלט קיץ מהולי קלג, סלט אורזו, ו סלט אורזו.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים את orzo, ולחזור לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 10 דקות.
מניחים את orzo מנוקז בקערת סלט גדולה, ומקפלים את הפלפל האדום, פלפל צהוב, בצל ירוק, בצל אדום, חומוס, שעועית כליות, שעועית שחורה, תירס, כוסברה, מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים את מיץ הסיד ושמן על הסלט, זורקים למעיל, ומקררים לפחות 2 שעות כדי להירגע לפני ההגשה.