סלט אטריות באביב עם ג'ינג'ר-בוטנים ויניגרט
סלט אטריות באביב עם ויניגרט ג'ינג'ר-בוטנים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 344 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עלי כוסברה, שמן צמחי, פטריות שיטאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: סלט אטריות סובה עם רוטב סויה שומשום ג'ינג'ר, סלט אטריות שרימפס ואבוקדו עם ויניגרט ג'ינג'ר שמנת, ו סלט אטריות סובה עם רוטב בוטנים ג'ינג'ר.
הוראות
כדי להכין סלט, לשלב 1/2 כוס מים רותחים ופטריות בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מסננים פטריות במסננת מעל קערה, הזמנת 2 כפות השריית נוזלים. להיפטר מגבעולי פטריות, וכובעי פטריות פרוסה דקים. לבשל spaghettini במים רותחים 2 דקות, השמטת מלח ושומן.
להוסיף אספרגוס; לבשל 1 דקה.
להוסיף פטריות לסלט; לזרוק היטב.
כדי להכין ויניגרט, במקום 2 כפות שמורות פטריות השריית נוזל, כוסברה, ו 9 מרכיבים הבאים (כוסברה דרך jalapeo) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מערבבים סלט, ויניגרט, בצל, ו 2 כפות בוטנים בקערה גדולה; לזרוק היטב. מסדרים 1 1/4 תערובת סלט כוסות על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם 2 כפות נבטים; מפזרים כל אחד עם 1 1/2 כפיות בוטנים.