קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות4
ציון בריאות62
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אטריות קר

סלט אטריות קר
סלט אטריות קר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 54% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1291 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן כל אחד. אם יש לך שום, סוכר חום, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה מרהיב. נסו סלט אטריות תאילנדי קר, סלט אטריות שומשום קר, ו סלט אטריות קר מזרחי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה מקציפים יחד חמאת בוטנים, מיץ ליים, רוטב סויה וחומץ סיידר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
מיץ לייםמיץ ליים
רוטב סויהרוטב סויה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בקערה גדולה זורקים יחד אטריות לו מיין מבושלות, שאריות ירקות מוקפצים, בצל ירוק וכוסברה. זורקים עם רוטב עד שכל האטריות מצופות היטב.
מרכיבים שתצטרך
מערבבים ירקות ומטגניםמערבבים ירקות ומטגנים
אטריות מיין לואטריות מיין לו
בצל ירוקבצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוקפץ: בווק או במחבת גדולה על אש גבוהה מוסיפים את שמן הקנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
ווקווק
5
מוסיפים את הבקר ומבשלים עד להשחמה, כ -3 דקות. מניחים בצד על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
6
לאותה מחבת בה התבשל הבקר, הוסיפו את הגזר, הסלרי, הבצל, הפטריות, הג ' ינג ' ר, השום והברוקולי והקפיצו עד שהם רכים מעט אך לא רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ברוקוליברוקולי
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר מחצית מהירקות ושמור למתכון המקוון לסיבוב 2: סלט אטריות קר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פסטהפסטה
8
מוסיפים את הבקר חזרה למחבת יחד עם מחצית מרוטב הויסין, וזורקים לציפוי הבקר. שמרו מחצית מאטריות לו מיין למתכון הסיבוב 2: סלט אטריות קר. מסדרים את המחצית הנותרת של אטריות לו מיין על מגש הגשה ומעליהם מוקפץ הבקר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות מיין לואטריות מיין לו
רוטב הויסיןרוטב הויסין
פסטהפסטה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
רוטב הויסין: בקערה בינונית מקציפים את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסיןרוטב הויסין
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
מוסיפים חצי למוקפץ ושומרים את המחצית הנותרת בפעם הבאה שתכינו מוקפץ. רוטב הויסין הנוסף יימשך עד 2 שבועות במיכל אטום המאוחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסיןרוטב הויסין

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאריות ירקות מוקפצים ומטגנים מנגל בקר מערבבים ומטגניםשאריות ירקות מוקפצים ומטגנים מנגל בקר מערבבים ומטגנים680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק צ'אק בקר, פרוס לרצועות דקותסטייק צ'אק בקר, פרוס לרצועות דקות1ראשברוקולי, חתוך לפרחיםברוקולי, חתוך לפרחים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס2גזר, פרוס על 1/4 אינץ ' עבהגזר, פרוס על 1/4 אינץ ' עבה2ביוןסלרי, פרוס על 1/4 אינץ ' עבהסלרי, פרוס על 1/4 אינץ ' עבה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)12 כפיות אבקת שוםכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה12 כפיות אבקת שוםשום טחון טרישום טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםשום קצוץשום קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר קצוץג'ינג'ר קצוץ12 כפיות אבקת שוםשורש זנגביל טחון טרישורש זנגביל טחון טרי1אוראו ממולאים כפולים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר12 כפיות אבקת שוםאבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות lo מיין חבילה, מבושל על פי הוראות החבילהאטריות lo מיין חבילה, מבושל על פי הוראות החבילה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)2בצל ירוק, פרוסבצל ירוק, פרוס01 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות12 כפיות אבקת שום1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות כפתור לבן, פרוסותפטריות כפתור לבן, פרוסות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, פרוסבצל צהוב, פרוס