זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סלט איטלקי Antipasto, סלט פסטה איטלקי Antipasto, ו סלט פסטה איטלקי Antipasto.
הוראות
1
מערבבים את החומץ, מיץ לימון, דבש, ומלח בבלנדר. עם המכונה פועלת, בהדרגה להתמזג השמן. מתבלים את הויניגרט במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות ויניגרט ורמיוס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים את 8 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה. לזרוק עם מספיק ויניגרט למעייל. מתבלים את הסלט במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.