זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סלט איטלקי Antipasto, סלט פסטה איטלקי Antipasto, ו סלט פסטה איטלקי Antipasto.
הוראות
1
מערבבים את החומץ, מיץ לימון, דבש, ומלח בבלנדר. עם המכונה פועלת, בהדרגה להתמזג השמן. מתבלים את הויניגרט במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים את 8 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה. לזרוק עם מספיק ויניגרט למעייל. מתבלים את הסלט במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.