סלט איטלקי פריך עם צ'יפס סלמי וקרוטונים פיתה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט איטלקי פריך עם צ'יפס סלמי ו קרוטונים פיתה. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 546 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך חסה, חרדל דיז'ון, לחמי פיתה קרועים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלט טבולה עם פיתות מחיטה מלאה, סלט חציל ועשב עם פיתות תוצרת בית, ו סלט קצוץ עם פטה, חומוס ופיתות קרוטונים.
הוראות
תנור חום עד 400°f. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
באמצעות פומפיה מטוס שנערך ביד, גרגר 1 שן שום ואז לגרר גבינת רומנו. בקערה גדולה, לזרוק שום וגבינה עם פיתה קרועה 1 כף שמן זית מעיל היטב.
מורחים בשכבה זוגית על גיליון עוגיות.
אופים 15 עד 20 דקות, ערבוב פעם באמצע קלייה, עד קלוי וזהב חום.
הסר מהתנור; להעביר קרוטונים לקערה. להפריש להתקרר. השאר תנור על נייר קלף על גיליון עוגיות.
בצנצנת עם מכסה הדוק, מניחים חומץ, חרדל ו 1/2 כפית שמן זית. גרגר 1/2 שום ציפורן לתוך צנצנת באמצעות מגרדת מטוס יד.
מוסיפים מלח ופלפל. בורג מכסה על צנצנת; לנער צנצנת במרץ לשלב. שים את התחבושת בצד.
מורחים רצועות סלאמי על אותו נייר מצופה גיליון עוגיות.
אופים כ 15 דקות או עד פריך.
הסר גיליון עוגיות לצלחת; מגניב מעט.
מחלקים חסה בין 2 ל 4 קערות. מחלקים את מרכיבי הסלט הנותרים לקערות. סלטים למעלה עם סלמי, קרוטונים, רוטב וגבינת רומנו נוספת.