סלט אספרגוס צלוי חם
המתכון סלט אספרגוס חם יכול להתבצע בערך בעוד 50 דקות.. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 823 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אספרגוס שמנמן, דבש ברור, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 70 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: אספרגוס חם וסלט עגבניות, סלט תרד אספרגוס חם, ו סלט דלעת צלוי חם.
הוראות
מחממים התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. הצמד את הקצוות וודי של האספרגוס ולהשליך. מסדרים את האספרגוס בשכבה אחת במגש אפייה עם צדדים.
חותכים את העגבניות בחצי רוחב, מקנים אותם עם האספרגוס, מתבלים במלח ים ופלפל וטפטוף בשמן זית.
מגלגלים כל מקצץ בייקון לתוך גליל הדוק (אם גדול, הראשון לחתוך במחצית לרוחב), ולסדר את המגש.
לטפטף את לחמניות הבייקון עם הדבש ואופים במשך 20 דקות עד העגבניות רכות והבייקון הוא פריך.
בינתיים, להרתיח את תפוחי האדמה עד במכרז.
לטאטא את החומץ, שמן זית, חרדל, קצת מלח ים ופלפל בקערה גדולה עד מעורבב. לזרוק את הרקטה או עלי תרד במחצית ההלבשה, ולסדר על מגש גדול.
מסננים את תפוחי האדמה וחותכים לשניים. בעדינות לזרוק אותם שאר ההלבשה, ולסדר על מגש עם אספרגוס. תכניס את העגבניות והבייקון.