סלט אסקרול עם ביצה קצוצה ויניגרט אנשובי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם שום, פלפל, אסקרול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט צנון ואסקרול עם ויניגרט אנשובי, סלט אסקרול עם רוטב אנשובי, ו אסקרול וסלט ברוקולי קלוי עם רוטב אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים אסקרול במים קרים ויבשים על ידי גלגול במגבת מטבח. קרע כל עלה ל-2 או 3 חתיכות גדולות וצנן בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
במכתש או מעבד מזון, פאונד או מערבולת שום, מלח ופלפל עד השום הוא משחה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מרגמה ועלי
3
מוסיפים אנשובי קצוץ וקילו או תהליך למשחה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4
מוסיפים מיץ לימון ושמן זית ומקציפים או תהליך לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים רוטב על עלים escarole ולזרוק ביסודיות מעיל. לארגן על מגש גדול לפזר עם ביצה מגוררת. פרוס אנשובי שלם לאורך לרצועות דקות ולסדר על גבי.