סלט אסקרול עם ביצה קצוצה ויניגרט אנשובי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם שום, פלפל, אסקרול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט צנון ואסקרול עם ויניגרט אנשובי, סלט אסקרול עם רוטב אנשובי, ו אסקרול וסלט ברוקולי קלוי עם רוטב אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים אסקרול במים קרים ויבשים על ידי גלגול במגבת מטבח. קרע כל עלה ל-2 או 3 חתיכות גדולות וצנן בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
במכתש או מעבד מזון, פאונד או מערבולת שום, מלח ופלפל עד השום הוא משחה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
מרגמה ועלי
3
מוסיפים אנשובי קצוץ וקילו או תהליך למשחה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4
מוסיפים מיץ לימון ושמן זית ומקציפים או תהליך לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
יוצקים רוטב על עלים escarole ולזרוק ביסודיות מעיל. לארגן על מגש גדול לפזר עם ביצה מגוררת. פרוס אנשובי שלם לאורך לרצועות דקות ולסדר על גבי.