סלט אפרסק בגריל עם ויניגרט בייקון בלסמי
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? סלט אפרסק בגריל עם ויניגרט בייקון בלסמי יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. אם יש לכם אפרסקים, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט אפרסק עם בזיליקום בגריל עוף לבן בלסמי-דבש ויניגרט, פטה מוקצפת וסלט אפרסק בגריל עם ויניגרט בלסמי אוכמניות עבור # SundaySupper, ו תפוחים וסלט בייקון עם ויניגרט מייפל-בלסמי.
הוראות
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה ולרסס עם ספריי nonstick.
מבשלים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך.
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר
מוסיפים את הצילצלים למחבת ולטגן עד למכרז. מערבבים את החרדל, חומץ וסוכר ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מברישים את האפרסקים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד הזהב ויש לו סימני חריכה גריל, על 1 עד 2 דקות בכל צד.
מוסיפים את התרד ואת הבצל האדום פרוס לקערת הגשה גדולה.
מוסיפים את האפרסקים, הויניגרט ובייקון קצוץ. לזרוק ולהגיש.