קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים וסוכר

סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים וסוכר
סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים, מסוכר הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Bon Appetit יש 6 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, שמן זית, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים ואגוזי מלך מסוכרים, גבינת עיזים רימון סלט פקאן ארוגולה מסוכר, ו ארוגולה, תפוח, גבינת עיזים וסלט פקאן מסוכר עם ויניגרט סיידר.

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל. לטחון עד הזהב, כ -18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
הסר מהחום.
4
מפזרים חומץ; מערבבים כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
שלב הראשון 4 מרכיבים במחבת גדולה אחרת כבדה. מביאים לרתיחה, מקציפים. להרתיח 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים אגוזי מלך; מערבבים. לזרוק עד סירופ יוצר זיגוג על אגוזים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
להעביר אגוזים גיליון נייר להפריד במהירות אגוזים עם מזלגות. מגניב. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
טפטוף עם שמן, משליך כל הזמן מעיל שווה. פזר קוביות בשכבה אחת על גיליון אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
12
אופים קרוטונים עד פריך, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
בואו לעמוד על גיליון בטמפרטורת החדר.
14
להקציף שמן וחומץ בקערה קטנה. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מניחים ארוגולה בקערה גדולה מאוד. זרוק בבצלים, משליך להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מוסיפים אגוזים, קרוטונים וגבינת עיזים. לזרוק עם מספיק רוטב מעיל בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
קרוטוניםקרוטונים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק

מרכיבים

283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילות בייבי ארוגולהחבילות בייבי ארוגולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2-inch קוביות לחם מדינה ללא סרטנים1/2-inch קוביות לחם מדינה ללא סרטנים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1/4 מקל) חמאה(1/4 מקל) חמאה283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילות גבינת עיזים רכה, שבור לחתיכות 1/2 אינץ', מקוררחבילות גבינת עיזים רכה, שבור לחתיכות 1/2 אינץ', מקורר791 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) סוכר חום זהוב(ארוז) סוכר חום זהוב23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק1צביטהגדול של מלחגדול של מלח3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצאים אגוזחצאים אגוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)