סלט ארוגולה עם עוף ואבוקדו
סלט ארוגולה עם עוף ואבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, אבוקדו, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו סלט אבוקדו ארוגולן, סלט אבוקדו וארוגולה, ו סלט סלמון אבוקדו עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים חצי סיר בינוני במים. מביאים לרתיחה ומוסיפים 1 כף מלח.
מוסיף את העוף, להפחית את החום בינוני, בעדינות ומבשלים עד מבושל, 12 עד 14 דקות.
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 5 דקות לפני חיתוך. בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד את השמן, מיץ לימון, דבש, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מחלקים את ארוגולה בין קערות העליון עם עוף, אבוקדו, צנוניות.
מגישים עם הלחם (אם משתמשים).