סלט בולגור ירק ים תיכוני
סלט ירקות ים תיכוני Bulgur הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת פטה, פטרוזיליה, אפונת חומוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט בולגור ים תיכוני, סלט ירקות בולגור, ו סלט ירקות-Bulgur עם רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, יוצקים 2 כוסות מים רותחים מעל בולגור.
ב 2-סיר ליטר, לחמם 1 1/2 כוסות מים רותחים; להוסיף ברוקולי. לבשל 1 דקה; לנקז ולשטוף במים קרים.
מערבבים ברוקולי ושאר החומרים לתוך בולגור.
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד 4 שעות לפני ההגשה.