קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות23
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט בולגור ירק ים תיכוני

סלט בולגור ירק ים תיכוני
סלט ירקות ים תיכוני Bulgur הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת פטה, פטרוזיליה, אפונת חומוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט בולגור ים תיכוני, סלט ירקות בולגור, ו סלט ירקות-Bulgur עם רוטב חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, יוצקים 2 כוסות מים רותחים מעל בולגור.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לעמוד 30 דקות.
3
ב 2-סיר ליטר, לחמם 1 1/2 כוסות מים רותחים; להוסיף ברוקולי. לבשל 1 דקה; לנקז ולשטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מערבבים ברוקולי ושאר החומרים לתוך בולגור.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
בורגולבורגול
5
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד 4 שעות לפני ההגשה.