סלט בולגור עם ויניגרט בצל ירוק עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בצל, עגבניות שזיף, סראנו צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט בולגור עם ויניגרט בצל ירוק, Oyster ו Caramelized בצל מחבת צלוי עם סלט ירוק חורף ויניגרט תפוחים ירוק, ו קשיו ובצל ירוק בולגור (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים בולגור בקערה גדולה, יוצקים 3 כוסות מים רותחים מעל, לכסות את הקערה עם ניילון לעטוף ולתת לשבת עד במכרז, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מסננים היטב, לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר, במידת הצורך. החזירו את הבורגול המבושל לקערה וערבבו את הבצל, העגבניות, הפטרוזיליה, הנענע ו-4 בצלים ירוקים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
בולגור מבושל
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את מיץ ליים, דבש, סראנו, ו 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ בבלנדר להתמזג עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן עד emulsified. אם התערובת נראית עבה מדי, להתמזג כמה כפות של מים קרים, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.