סלט בזיליקום ובולגר (המכונה פסטו טבולי)
בזיליקום וסלט בולגר (Aka Pesto Tabouli) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף התבלינים שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 213 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מלח, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 74%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט קוסקוס או בולגר עם סלרי, סאובלאקיה כבש עם סלט בולגר, ו סלט מנגולד ובולגר שוויצרי.
הוראות
תן לו לעמוד על 20 דקות עד חיטה הוא רך ומים נספגים.
מניחים את האגוזים לתוך מעבד מזון מחית. ואת בזיליקום, שום, וחצי של מיץ לימון, ולעבד עד רסק גס נוצר.
מערבבים את הבורגור עם הפסטו, העגבניות והמלפפון, וזורקים היטב. מתבלים לפי הטעם עם מיץ לימון ושמן זית הנותרים (אם תרצה).
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר, מעוטר בזיליקום נוסף. זה יכול בקלות רבה להיעשות לתוך סלט מנה עיקרית על ידי הוספת חומוס או שעועית לבנה לבולגר.
מגישים עם סלט ירוק לארוחה קלה נהדרת.