סלט בטטה חריף
סלט בטטה חריף עשוי להיות רק המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 302 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לך בצל, מלח, תפוחי אדמה זהב יוקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בטטה פיקנטית / סלט קומארה, סלט תפוחי אדמה מתוקים וקינואה חריף, ו סלט בטטה מעושן חריף (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף, פירס עם מזלג, ומיקרוגל תפוחי אדמה מתוקים תפוחי אדמה זהב יוקון עד במכרז. מרתיחים את תפוחי האדמה האדומים במים מלוחים עד רך. אין לבשל את תפוחי האדמה, או שהם לא יחזיקו בסלט.
מסננים תפוחי אדמה אדומים ומקררים את כל שלושת הסוגים בן לילה.
מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים ואת זהב יוקון, וקוביות לקוביות 1/2 אינץ'.
חותכים תפוחי אדמה אדומים לרביעיות.
מניחים את כל תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה.
חותכים בצל אדום דק ומניחים למסננת.
מפזרים את המלח על הבצל ולתת לו לשבת במסננת במשך 30 דקות כדי לנקז. לסחוט בצל כדי להסיר עודף מים, ולהוסיף לקערה עם תפוחי אדמה.
מערבבים את השום, חלפיניו, מיץ לימון, מיונז, אבקת קארי, פטרוזיליה ופלפל, וצינה עד מוכן לשרת.