תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט בטטה עם ויניגרט בייקון. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו בטטות, מלח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 1 דקות. נסו סלט בטטה עם ויניגרט בייקון, חניתות בטטה צלויות עם ויניגרט בייקון, ו סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון + בייקון-ויניגרט Dijon (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב בטטה, בצל, 2 כפות שמן זית, ו 3/4 כפית מלח בקערה גדולה; לזרוק מעיל. מסדרים ירקות בשכבה אחת על 2 גיליונות אפייה משומנים קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
אופים ב 450 במשך 35 דקות או עד השחמה, הסרת בצל לאחר 25 דקות, ערבוב בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני 12 דקות או עד פריך.