סלט בטטה עם ויניגרט בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט בטטה עם ויניגרט בייקון. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו בטטות, מלח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 1 דקות. נסו סלט בטטה עם ויניגרט בייקון, חניתות בטטה צלויות עם ויניגרט בייקון, ו סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון + בייקון-ויניגרט Dijon (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בטטה, בצל, 2 כפות שמן זית, ו 3/4 כפית מלח בקערה גדולה; לזרוק מעיל. מסדרים ירקות בשכבה אחת על 2 גיליונות אפייה משומנים קלות.
אופים ב 450 במשך 35 דקות או עד השחמה, הסרת בצל לאחר 25 דקות, ערבוב בטטה.
בינתיים, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני 12 דקות או עד פריך.
לנקז בייקון, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת.
מוסיפים 1/4 כוס שמן זית שנותר, 3/4 כפית מלח, חומץ, חרדל ופלפל לטפטוף במחבת. מערבבים היטב.
להעביר ויניגרט לקערה גדולה.
מוסיפים בטטה קלויה, בצל, פקאן וצימוקים, משליכים בעדינות למעיל. מגניב.
הערה: אם יש לך רק תנור אחד, מניחים 1 תבנית אפייה על מתלה התנור התחתון ו 1 על המדף העליון; להחליף עמדות לאחר 25 דקות.
אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד תפוחי אדמה משחימים.