סלט בטטה צונן עם ליים ושמן צ'ילי
סלט בטטה צונן עם ליים ושמן צ'ילי עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 423 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותביאו חומץ אורז, בטטות, שמן זרעי ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 20 דקות. מתכונים דומים: לובסטר מקורר עם סלט תפוז תפוחי אדמה-דם וסיד, סלט בטטה צונן, ו האם סלט בטטה צונן קלוי אוקסימורון.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים, וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות.
להקציף חומץ, גרידת ליים ומיץ, 1 בצל ירוק פרוס, 1 כפית מלח ושמן צ ' ילי בקערה קטנה.
הוסף שמן זרעי ענבים בזרם איטי ויציב, שטוף עד emulsified. מתבלים עם פלפל. לזרוק רוטב עם תפוחי אדמה מתוקים חמים בקערה גדולה, ומקשטים עם תוספת ½ בצל ירוק.
בואו לבוא לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד צונן.