סלט בנדיקט ביצים
סלט בנדיקט ביצים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, צנוניות, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט ארוחת בוקר בנדיקט ביצים, ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ו ביצי בנדיקט הטובות ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. Arrangeprosciutto פרוסות בשכבה אחת על גיליון rimmedbaking.
אופים עד פרושוטו הוא פריך, על 12 דקות.
הסר פרושוטו ארוגים; תן מגניב על גיליון. להתפורר בגסות.
להקציף שמן וחומץ בקערה קטנהחידקל. מתבלים במלח ופלפל.
שלב הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה.
ממלאים עוד קערה גדולה עם מים קרים.
יוצקים מספיק מים למחבת גדולהעומק של 11/2 אינץ'.
להוסיף 1 כפית מלח צרוד; להביא להתבשל. סדק 1 egginto כל אחד 4 כוסות פודינג או קערות קטנות,שמירה על חלמונים ללא פגע. מחליקים בעדינות ביצים למים חודרים. לבשל רק עד whitesare להגדיר, על 2 דקות. באמצעות ביצה מסולסלת, להעביר 1 ביצה בכל פעם להכיןקערה עם מים קרים. מילואים מחבת עם מים. האם קדימה פרושוטו,ויניגרט, סלט, וביצים ניתן לעשות 4 שעות קדימה.מכסים פרושוטו, סלט, וקערה עם ביצהבנפרד; צ ' יל.
תן ויניגרט לעמוד בטמפרטורת החדר; rewhisk לפני השימוש.
להקציף 2 eggyolks ומיץ לימון בקערת מתכת בינונית.בהדרגה להקציף בחמאה מומסת. הגדר סיר בינוני bowlover של בעדינות ומבשלמים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
לטאטא כל הזמן עד mixturethickens ו מיידית לקרוא thermometerregisters 60° במשך 3 דקות, על 5 minutestotal.
הסר קערה מעל מים; להקציף אחרון 3 מרכיבים. כיסוי כדי להתחמם.
סלט עם ויניגרט. לוחות Divideamong; מפזרים פרושוטו.מביאים מחבת עם מים לרתיחה. שימוש בכף מוקצבת, שקופית ביצים שלוקות בחזרה intoskillet; לבשל עד מחומם דרך, על1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, מחלקים סלטי ביצה.