קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

סלט בקר, גרגיר הנחלים ואפרסק עם ויניגרט ליים

סלט בקר, גרגיר הנחלים ואפרסק עם ויניגרט ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר, גרגיר מים, וסלט אפרסק עם ויניגרט ליים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את המלפפונים של קירבי, רוסטביף, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו גרגיר הנחלים וסלט פטריות עם ויניגרט ליים, טנדרלוין בקר צלוי עם ויניגרט שרי וגרס, ו סלט גרגיר הנחלים עם Vinaigrette Verjus (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את גרגיר הנחלים, מלפפונים, אפרסקים ובקר.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים את מיץ הסיד לקערה קטנה ומקציפים בסוכר ו 1/2 כפית מלח עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את השום, ג ' ינג ' ר, ו 1/4 כפית פלפל. מוסיף לאט את השמן בזרם יציב, מטאטא כל הזמן עד emulsified. מערבבים בצלצלים.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר את הסלט לקערה או מגש הגשה ולטפטף את ויניגרט מעל.טיפ: לרוסטביף מבושל, לא נראה רחוק יותר מדלפק המעדנייה. בקש מהשרת לוותר על פורס הבשר ולחתוך לוח 1 קילו ביד.
מרכיבים שתצטרך