סלט בר ירקות מוקפץ ומטגנים
סלט בר ירקות מוקפץ נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גזרים חתוכים לתינוק, רוטב מוקפץ, פרחים כרובית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, עוף וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אורז בכוס 1 מים עם מלח לפי הוראות על החבילה.
בינתיים, במחבת 10 אינץ ' או ווק, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כרובית וגזר; מבשלים ומערבבים 4 דקות.
מוסיפים ברוקולי; מבשלים ומערבבים 1 דקה.
הוסף 3 כפות מים. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז.
מוסיפים תרמילי אפונה, פלפל ורוטב מוקפץ; מבשלים ומערבבים עד מחומם היטב.