סלט בר סלט עם רוטב איטלקי שמנת
סלט בר סלט מתכון עם רוטב איטלקי שמנת מוכן בסביבות 2 שעות ו 15 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. 5 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת גזר, מיונז, פפריקה ושמנת. עם כפית ציון 46%, המנה הזו טובה. רוטב סלט איטלקי שמנת ללא שומן, סלט ירקות איטלקי עם רוטב שום שמנת, ו סלט מלפפונים ללא גלוטן עם רוטב לסלט שמיר שמנת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לרוטב: טוחנים את השום בעזרת סכין ואז מפזרים עליו כ-1/8 עד 1/4 כפית מלח ומועכים אותו לעיסה בעזרת מזלג. קוצצים את הפטרוזיליה, העירית והבזיליקום דק מאוד ומוסיפים לשום.
בקערה שלבו את תערובת השום, המיונז, השמנת החמוצה, הפרמזן, הקאיין, הפפריקה והווסטרשייר, טועמים לעיתים קרובות ומתאימים את התבלינים לפי הצורך. מצננים כמה שעות לפני ההגשה. דק עם מעט חלב לפני השימוש אם רוצים.
לסלט: להרכבה, שכבו נתחי חסה הקרח על מגש. בשורות, שכב על גבינה מגוררת, גזר מגורר ופרוסות מלפפון, ומפזרים את גרעיני חמניות מעל הדף.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. מייסון דה לה וילט שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![מייסון דה לה וילט שרדונה]()
מייסון דה לה וילט שרדונה
צבע זהוב יפה עם אף עדין של פרחים לבנים והדרים. יין לבן מרענן ומורכב עם פאי לימון, ניחוחות בננה ואגס טריים ואחריו רמזים קלויים של פרלין, וניל וערמונים מסוכרים. מושלם מוגש בפני עצמו כאפריטיף או עם פירות ים, דגים בגריל וסלטים.תסיסה של 10 עד 12 יום עם אלון צרפתי ואמריקאי ואחריה התבגרות רכה של 6 חודשים על השקרים הטבעיים של היין. כמחצית מהתערובת הסופית משלימה תסיסה מלולקטית, המאפשרת לשמור על חומציות טבעית. בקבוק מוקדם מאפשר ללכוד רעננות וטעמים ראשוניים.