סלט ברווז חם
סלט ברווז חם הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 60 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם חומץ שרי, חזה ברווז, חצאי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מרהיב. מתכונים דומים: סלט ברווז חם, ברווז חם וסלט כתום, ו סלט ברווז וכרוב חם.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את שדי הברווז על מחבת סדין, עור בצד למעלה.
מפזרים מלח וצלי במשך כ 20 דקות, עד בינוני-נדיר.
הסר מהתנור, לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לשבת במשך 10 עד 15 דקות.
להסיר ולהשליך את השומן ואת העור על גבי (אלא אם כן אתה עושה cracklings), לחתוך את הברווז, ולאחר מכן לחתוך את פרוסות לרוחב לחתיכות julienned.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את שאלוט, חומץ שרי, גרידה כתומה, ו 1 1/2 כפיות מלח.
להקציף בשמן זית ולהניח בצד.
עבור הסלט, לקצץ את חצי אינץ התחתון מן endive ולחתוך אותם באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ'. להפריד את העלים ולהשליך את הליבות.
מניחים את הפרוסות בקערת סלט גדולה.
מוסיפים את העלים, תפוזים, פטל ופקאנים קלויים. לזרוק עם מספיק רוטב להרטיב. בעדינות לזרוק את הבשר ברווז חם ומגישים מיד.