זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. מתכון זה של מזון ויין דורש שמן זית, חומץ יין, חומץ שרי, חזה ברווז. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז Au Torchon, ו מרק אפונה עם כבד אווז.
הוראות
1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את האגוזים על צלחת עוגה ואופים במשך 6 דקות, או עד ריחני משחימים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ.
4
בקערה גדולה, לטאטא את האגוז, שמן זית וקנולה עם וינגר אגוז ושרי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות