סלט ברוקולי
סלט ברוקולי נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם תפוחים רומא, סלט ברוקולי, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט ברוקולי, סלט ברוקולי, ו ברוקולי " סלט כרוב.
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; בהדרגה לטאטא בשמן.
מוסיפים סלט ברוקולי, תפוח וצימוקים; זורקים היטב למעיל. כיסוי וצינה 3 שעות.