סלט ברוקולי בסגנון סיני
סלט ברוקולי בסגנון סיני עשויים להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חומץ מזוקק, רוטב סויה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דים סאם סגנון Gai-Lan (ברוקולי סיני), סלט ירקות טופו בסגנון סיני מגורר, ו סלט ברוקולי בסגנון דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד ברוקולי לפרחים בגודל ביס. לקלף עור קשה את גזע ורבע אותו 2 חתיכות אינץ לחתוך slantwise.
להביא 2 1/2 ליטרים מים, 2 כפות שמן 1 כף מלח לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי ומרתיחים במהירות במשך 1 דקה; לצלול לתוך מים קרים כדי להגדיר צבע; לנקז ולמקם על מגש או בקערה.
בקערה קטנה לשלב רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, 1/4 כפית מלח וסוכר.
יוצקים תערובת על ברוקולי, זורקים. סלט זה יכול להיות מוגש חם או קר, הבחירה שלך!