תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט ברוקולי עם אגוזי פקאן מסוכרים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, חומץ יין, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סלט ברוקולי עם חמוציות ופקאנים, פקאנים מסוכרים, ו פקאנים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים פרחי ברוקולי מגבעולים; פרחים נפרדים לחתיכות קטנות באמצעות סכין קילוף. לקלף שכבה חיצונית קשה של גבעולים; קוצצים דק גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
ב סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
לטאטא יחד מיונז הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה; להוסיף כרוב, צימוקים, ברוקולי, ומערבבים מעיל. כיסוי וצינה 1 שעה. מערבבים בפקאנים רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ל-1 אננס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)