סלט גזר ג'ינג'ר טרי
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 75%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט גזר וחמוציות עם רוטב ג'ינג'ר טרי, מיץ תפוחים וג'ינג'ר גזר סלק טרי, ו רוטב לסלט ג'ינג'ר גזר יפני רוטב לסלט ג' ינג'ר גזר יפני (מזון כוח).
הוראות
מסננים אננס כתוש, שומרים 3 כפות מיץ. בקערה שלבו את האננס, הגזר, הצימוקים, הקוקוס והאגוזי מלך.
שלב את היוגורט, הג ' ינג ' ר ומיץ האננס השמור.
יוצקים רוטב על תערובת גזר; זורקים בעדינות לציפוי. מקררים לפחות 1 שעה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות את טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה]()
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.